Jippie!

Nu sitter jag hos Lina och ska snart på Fg på filmaraton med mke folk! :D Hare bra alla!! :P

Pusshej//Tovää

Torsdag.

Tjosan i Trosan!! ;D Solen skiner och det är 12.5 grader varmt t skuggan:D

Idag har jag varit på skolan, som vanligt då. Det hände inte mkt spännande förutom att vi hade coopers. Men jag var inte med, för att jag har ju problems med ryggen så. Och Emelie var inte heller med för att hon går på kryckor. Vi är två sjuklingar som väntar på bättre tider. Jo sen åkte jag hem med halv 2 bussen och nu sitter jag här och väntar på att tiden ska flyga iväg! För att ikväll är de filmmaraton på Fg! :D Från 8 till 8 :D 12 timmar film. Jag kommer att var döslut i morgonbitti. Vi som ska dit är nog; Emelie, Rebecca, Lovisa, Lina, Erica, Nellie, Gabbe och jag som ska vara med varann. Mer finns det nog inte att säga :)



Pusshej//Tovää

Onsdag.

Tjenare Tjenare!! ;) ;)

Idag har det hänt ganska mycket på skolan. Det har varit antidrogdag! Då på morgonen då man kom på skolan hade jag först matte... efter de skulle alla i högstadiet till Medan. Där fick vi se en film om Dont`t Drink And Drive. De va några äckliga bilder i den filmen. Jaa då det var klart där fick man testa promilleglasögon. Dom va ganska coola. När man gick va typ allt lite vingligt. Och när man skulle ta lyra på en boll så var det skitsvårt att ta den, nog om det.
När vi kom tillbak till skolan hade vi ett ganska långt hål. då vi va i klassrummet då skulle vi göra några övningar som inte alls var så kuliga xD Efter lunchen vart det roligare. Vi skulle göra ett Rollspel om att inte köra berusad. haha det va kul :) Kring ett tiden for vi till Arenan och fick träffa David Runblad och Martin Lundberg. Man fick nå auotgrafer och kort på dom. Men jag var också tvungen att jobba lite, eftersom att jag är tobaksombud i klassen, det var inte kul..  Var där till tre och sen konfa. Och nu sitter jag här inne vid datorn ist för att vara ute ;P

David Runblad! :]<3






Pusshej// Tovää

Emelie<3:)

 Hoppas att ditt knä blir bra Emelie;) Så du slipper kryckona, börja bli less att bära dina böcker och hämta mat åt dig<3 ;) Pussgumman;*<3


Pusshej// Tovää

Tisdag.

Hej alla!:)
Idag hare vare skola, som vanligt. det hände väl inte så mkt. Många var fortfarande ledsna över söndagens olycka:(
R.I.P Josefine Persson!<3 Hon kommer att vara saknad hos många.

Men vi har haft bad, men jag kunde ju inte göra så mkt, p.g.a min rygg. Har bryte en kota :( menmen...
joo jag höll på att glömma, på luchen idag så tog jag Ericas skor och sprang iväg och då hade hon mina så hontappade dom hela tiden och då fick jag ett stort försprång. Vi spranf typ runt hela skolan xD men till sist vart vi så trötta att vi inte orkade springa mer. Annars har jag änmält mig till filmmaratonet på Fg på torsdag. det ska vara i 12 timmar :D Från 8 på torsdagkväll till 8 på fredag morgon ;) Gissa om jag kommer att vara trött på fredag när i ska kapa ved.
Hoppas att Nellie får komma på filmmaratonet<3

Pusshej// Tovää

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0